Vochtige doekjes, ook wel bekend als verfrissingsdoekjes of opfrisdoekjes, zijn kleine vochtige doekjes die per stuk worden verpakt. Deze doekjes kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Denk daarbij aan fastfoodketens, restaurants, tankstations, uitgaanscentra, festivals en nog vele andere gelegenheden.

Eigen ontwerp

Clean Wipes biedt u verschillende mogelijkheden om uw eigen opfrisdoekjes te ontwerpen. U heeft de keuze uit verschillende maten doekjes, verpakkingen en geuren. Daarnaast heeft u de mogelijkheid de verpakkingen in eigen stijl, met uw eigen logo, te ontwerpen. Meer informatie over het maken van een eigen ontwerp kunt u vinden in het menu onder de keuze ‘offerte’.

Wij helpen u graag

Heeft u geen ontwerper/designer in uw bedrijf en wilt u toch uw eigen ontwerp? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw eigen verpakking.

Private Label

Wilt u liever uw eigen merk opfrisdoekjes ontwikkelen en doorverkopen? Ook dat is bij ons mogelijk. Wij kunnen u adviseren en helpen bij het ontwikkelen van uw eigen merk en de promotie daarvan. Door onze vele ervaring zijn we ervan overtuigd dat we u van passend advies kunnen voorzien.

Onze producten

Keuze uit

Waarschijnlijk kent u de werking van de doekjes, maar hierbij even een korte uitleg: vochtige doekjes worden gebruikt voor verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld om even iets van tafel te vegen of handen mee schoon te maken. Handig in een verpakking die u naar uw eigen stijl kunt aanpassen.

Deze doekjes kennen een lange geschiedenis en werden in de jaren 70 gezien als onmisbaar voor de welgestelde vrouw. Ook nu is het handig dit per stuk verpakte doekje in de tas te hebben, om u op te kunnen frissen als u even geen andere mogelijkheden bij de hand heeft. Voor deze doekjes geldt dat de verpakking is aan te passen in uw huismerk of naar gelang uw wens.

Doekjes die geen alcohol bevatten zijn uitermate geschikt voor het reinigen van apparatuur. Voor uw klanten die hun computer willen reinigen, of andere apparatuur die ontzien moeten worden, is dit doekje bij uitstek geschikt. Alcoholvrije doekjes reinigen effectief en brengen geen schade aan. Per stuk verpakt en het uiterlijk van de verpakking is aan te passen naar keuze.

Zoals de naam het al zegt, zijn antiseptische doekjes doekjes waarmee uw klanten hun handen kunnen reinigen zonder water en zeep. Een uitvinding voor mensen die graag schone handen hebben, ook op het moment dat ze niet in de buurt zijn van een wastafel. De doekjes zijn per stuk verpakt en het uiterlijk van de verpakking is aan te passen naar uw wens.

Ziet u ook wel eens mensen met een vieze bril? Hoe hard mensen hun best doen hun bril schoon te maken op de ‘ouderwetse’ manier, met wasem en een t-shirt, de bril krijgen ze toch nooit goed schoon. Brillen reinigingsdoekjes zijn hygiënisch en zorgen voor een optimale reiniging van de bril. De doekjes zijn per stuk verpakt en de verpakking is aan te passen naar uw eigen uiterlijke stijl.

Bent u geinteresseerd? Vraag direct een offerte aan.

U heeft op onze pagina over de producten kunnen lezen en na kunnen gaan welke producten wij zoal verkopen. Hopelijk heeft u na het lezen van deze pagina meer informatie gekregen over wat wij belangrijk vinden in het productieproces. Wij streven naar hoge kwaliteit van onze producten en houden onszelf bij de les door de ISO-certificering.

Op onze website kunt u uw gegevens achterlaten en aangeven in welke producten u interesse heeft. Bovendien kunt u bepalen welke oplage u wilt. Vul deze gegevens in en wij maken graag een persoonlijke offerte voor u!